tiistai 26. marraskuuta 2013

Täydennystä viikonloppuun!

Minulta kysyttiin hetki sitten kommenteissa tuosta viettämästämme huippukivasta viikonlopusta, että "ei kait se pelkästään siihen lauantain aamupäiväsessioon päättynyt?", joten tässä vielä viikonloppuun liittyvää täydennystä.

-----------------------------

Vietetystä viikonlopusta jäi varsin innostunut olo. On se vaan kumma juttu, että mitä enemmän saa hyviä kokemuksia, niin sen enemmän niitä elämäänsä kaipaa. Saa nähdä miten tämä "riman" nouseminen vaikuttaa tulevaisuudessa. Toki täytyy ottaa järki käteen ja ymmärtää, että moisia luxus-viikonloppuja ei muutenkaan voi tehdä jatkuvasti. Ei riitä aika, eikä rahat. Onneksi pikapano ravintolan vessassa on kokematta. Se lienee melko ilmaista, joten on jotain mitä odottaa. :-)

Vaikka jotkut saattaisivat kaivata tarkempia yksityiskohtia siitä, miten lauantai jatkui, niin ehkä tuo suurin kliimaksi tuli koettua silloin aamulla. Lauantai-aamun alkoholin kanssa läträämisestä en voi olla kovin ylpeä, mutta toisaalta ehkä kokemus oli riettaampi ja "raivoisampi" juuri siihen liittyen. Muistan Anna-Leena Härkösen todenneen joskus, että parasta parisuhdehoitoa on tuplawiski ja pornovideo. Taidan olla samaa mieltä vaikka vähän huono omatunto onkin.

Lauantaina teimme porukalla ruokaa ja toimin vastineeksi miesten palvelusneitona. Olin nättinä ranskalaisena sisäkkönä ja jossain vaiheessa toteutui myös aiempi lupaukseni loppuillan asusta. Viittasin siihen tässä kirjoituksessani.

Sen verran mieheni palasi aisurin rooliin lauantaina, että vietin yöni nukkuen näiden kahden miehen välissä. Kun sänky oli erikoisen leveä,  niin homma toimi varsin hyvin. Onneksi eivät olleet kovia kuorsaamaan, sitä en kestä liiallisessa mittakaavassa. Mieheni nukkui yksin omassa huoneessaan, jonne hänet "suljettiin" jo kello 22:00 ja lupa ei ollut muuhun liikkumiseen kuin käydä korkeintaan toiletissa. Aamulla sai poistua huoneesta aikaisintaan klo 06:00 ja velvollisuutena oli valmistaa aamupala sekä tarjoilla se meille sänkyyn. Hän hoiti roolinsa tyylillä ja nautti tilanteesta ilmiselvästi.

Mieheni sulkeuduttua huoneeseensa siirryimme aikuisten leikkien pariin ja yritin ehkä aavistuksen lisätä mieheni tuskaa/nautintoa voihkimalla pariin otteeseen extra lujaa, että oikein kuulisi miten Janitaa naidaan. Ei kuulemma olisi tarvinnut ylimääräistä volumea lisätä. Muuten hiljaisessa ympäristössä oli kuulemma joka kahahduskin kuulunut. Lisäksi mieheni kertoi, että oli ollut upean, kiusallisen tuskaista, maata pimeässä huoneessa ja jotenkin kuulo oli herkistynyt joka nyanssille.

Jotakuta saattaa ihmetyttää mikä järki on ottaa tällaisia sisäkön rooleja sun muita, mutta itse koen, että on upeaa elää noita rooleja. Siitä huolimatta, että olin objekti tai mieheni oli lauantai yön aisurin roolissa olimme kaikki hyvin tasavertaisia ja jokainen toi tilanteeseen jotain itsestään. Jos tilanne olisi ollut sellainen, että joku olisi halunnut imeä hyötyä pelkästään itseensä, ilman että olisi antanut tilanteeseen mitään, kaikki olisi ollut tyhjää ja hyödytöntä. En leikkisi sellaisten ihmisten kanssa näitä leikkejä.

Viikonlopun huisin yllätys oli lelu, joka on mennyt minulta ohi aivan kokonaan. Minua jopa kiusoiteltiin, koska moinen nautinnon väline on mennyt täysin ohitse vaikka kuulemma KAIKKI ovat moisella leikkineet. Ok, olen ollut viimeiset 15 vuotta muussakin, kuin seksuaalisessa tyhjiössä. :-)

Tilasin lelun heti ensimmäiseksi maanantaina ja olen leluttanut sillä lähes päivittäin ja antanut sillä hoitoa muillekkin. Saattaa olla, että yllätytte tästä salaperäisestä nautinnon tuottajasta, mutta teki mieli kiusoitella Teitä.

Mun uusin suosikki lelu löytyy tästä!

:-)

Arvasitko oikein?


t. Janita

Ps. Sunnuntaina lähdettiin kukin omille teillemme. Tasavertaisina ja nauttineina.

2 kommenttia:

  1. Hah hah. Mahtavaa. Pakko oli tilata samanlainen anopille joululahjaks, mut mä en sentään niin fossiili etten tota muistais. Kiitti linkistä siinäkin mielessä että olen etsinyt hupakkoharrastusta varten pientä puhelinta jota voisi säilyttää huomaamattomasti. Tilasin PINKIN minikännykän.... Kiitos mukavista hetkistä sun blogin parissa...

    VastaaPoista
  2. Nami. Janita!!! Olet kaikestä päätellen aivan normaali suomalainen nainen, joka voisi kävellä vastaan itiksessä noin vain.. Mutta kiihottaa kamalasti kuulla tuo teidän molempien harrastus sekstailla kiiman perässä kuin vain haluttaa.

    Haluaisin kuulla lisää ja nimenomaan tuosta alkupuolen jutuista ja sinun naisen mietteistä mitä ajattelit ja tunsit kun kiima alkoi yllättää sinut ja halusit tehdä tämän kaiken...

    VastaaPoista