maanantai 11. marraskuuta 2013

Ihana viikonloppu jatkuu

Sinun kannattaa lukea ensin http://janitanmaailma.blogspot.fi/2013/11/olipa-ihana-viikonloppu.html
koska juttu jatkuu tässä....

Hetken hiljaisuuden jälkeen joku kosketti minua kiellellään....

Pidin silmiäni suljettuna ja nautin tilanteesta. On outoa, millainen nautiskelijanarttu minusta on tullut tällä reilu puoli vuotta kestäneellä matkallani. Jotenkin tunsin olevani kaiken tuon tilanteen päällä ja annoin silmieni pysyä kiinni. Tunsin kuinka toinen mies tuli levittämään jalkojani ja nuolija vaihtui lennosta. Pidin edelleen silmät kiinni ja annoin itseni huohottaa kuuluvasti. Tunnistin toisen miehen nuolentatavasta, että hän on oma kultani. Hänen tapansa toimia ryhmässä on ollut tällä kertaa jotenkin tasavertaisempi muiden kanssa ja aisuriasenteesta ei ole tietoakaan. Tunsin kuinka mieheni nousi pois ja jatkoin lauteilla oloa edelleen silmät kiinni. Vein uudelleen sormeni hävylleni ja  kysyin kiusoittelevasti, että:"Kaksiko vain, eikös täällä ole kolme miestä?". Jalkoihin tartuttiin uudelleen. Mies otti molemmilla käsillä ranteistani kiinni ja piti niitä tiukasti lauteita vasten. Hän viimeisteli edellisten miesten nuolemiset hyvin miehekkäästi. Hän antoi koko kielensä leveyden painua lujaa pimppiäni vasten ja hän nuoli vaatitavasti. Lujaa... ehkä liiankin.

Aukaisin silmäni ja riuhtaisin käteni irti. "Nyt saa riittää tällainen", kommentoin. Menehän paikallesi komensin tätä toista vierasta miestä. Kaikilla kolmella seisoi kalut tiukasti kun he istuivat minua vastapäätä. Tajusin, että humala oli ottanut minusta otteen ja sen rohkaisemana menin oven puoleisimman miehen luokse ja otin hänen kullinsa huulieni väliin. Pumppasin skumppa päässä kohisten kalua kymmenkunta kertaa suussani ja siirryin mieheni jalkojen väliin toistaakseni äskeisen. Sitten kolmannen ja kierros uudelleen. Kun olin päättänyt suihinottokierrokseni laskeuduin meisten yllätykseksi laudetasanteelta suihkuhuoneeseen. Pyysin miehiä antamaan minulle varttitunnin etumatkaa suihkun jälkeen sillä minulla oli ajatus.

Suihkusta päästyäni kuivailin itsenäni takkahuoneessa ja elvytin ihoani rasvalla. Kuohari kohisi edelleen veressäni ja koin oloni jotenkin vastuuttomaksi. Se oli sellaista riettautta ja uhmakkuutta jota tunsi joskus teininä nousuhumalassa. Ylielämistä. Saunasta kuului kolmen miehen naurun remakkaa. Tunsin miten kiima kutitteli sisintäni.

Jääkaappi sattui eteen matkalla makuuhuoneeseen. Nappasin mukaan uuden isomman pullon kuoharia vaikka huomasin ajattelevani, että se ei välttämättä ole hyvä ajatus.  Olimme mieheni kanssa saaneet käyttöömme suurimman makkarin. Siinä oli kaksi 120 senttistä runkopatjaa vierekkäin ja päädyssä oli upea pehmustettu sängynpääty. Päädyn yläpuolella oli iso peili vaakatasossa. Sellainen josta miehet saattoivat katsella naisen kasvoja samalla kun nussivat tätä takaapäin. Tai nainen ihastella itseään kun ratsastaa miehen päällä. Sängyn toisella puolella oli seinän mittainen liukuovisto. Täynnä hopean harmaata peiliä. Tulisin kohta saamaan kullia peilisalongissa! :-)

Olin kuivatellut hiukseni ja kuulin kuinka joku miehistä oli suihkussa. Taiteilin hiprakassa päälleni korsettimaisen yläosan ja stayupit. Asettelin korkokengät jalkaan kuoharia juoden ja tiesin, että olen kohta aivan liian humalassa, mutta annoin mennä. Halusin olla portto jota käytetään hyväksi ja nussitaan kunnolla. Miehet eivät tienneet vielä mitä tuleman pitää, mutta vielä hetki ja olisin valmis.

Viimeistelin itseni. Otin käsiraudat ja laitoin sen toisen lenkin oikeaan käteeni. Samalla tajusin, että haluan liitää humalassa tulevan hetken ja join kuoharia reilusti järjen edelleen väittäessä vastaan. Ainoa ajatus oli ehkä, että antaa mennä. On outoa millaisen otteen tämä kaikki on saanut minusta. Kulausten jälkeen laitoin itselleni silmämaskin ja haparoiden suljin käsiraudat selkäni takana. Siirryin keskelle sänkyä, vatsalleni makaamaan ja jäin odottamaan. Harmitti, että olin laittanut käteni selkäni taakse. Olisi ollut kiva kosketella pimppaa....


Jatketaanko tätä huomenna?




4 kommenttia:

  1. Veri parka ei tiedä mihin säntää. Päässä kohisee ilman kuohariakin ja kulli seisoo todella kovaa. Kuinka vaan jaksaa odottaa huomiseen.
    Kiitos taas päivän piristyksestä.

    VastaaPoista
  2. Ei malta odottaa. Olet ihana nainen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille. Kiva, että saan olla edesauttamassa oloanne! :-)

    VastaaPoista
  4. upeeta tekstiä.kulli kädessä luen.oot mahtava nainen!

    VastaaPoista