perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Toivottavasti sinulla on tänään aikaa hengähtää läheistesi kanssa. Sytytä kynttilä ja ole onnellinen siitä, että saat elää ja olla melko turvallisessa ympäristössä.
Tuskinpa itsekään harrastaisin näitä elämän iloja, mikäli olisin sattunut syntymään maanosaan, jossa nainen kivitetään kuoliaaksi, koska sattui tulemaan raiskatuksi.

Tänään nautin suomalaisuudestani, näytän lämpöni läheisilleni ja rakastelen mieheni kanssa kauniisti ennen unille menoa.

Ota sinäkin vinkistä vaari ja kohtele tänään kumppaniasi ymmärtäen, elämästä nauttien.

Hyvää itsenäisyyttä kaikille!

T. Janita

Ps. Ensi viikolla palaan kevääseen.

3 kommenttia:

  1. Kiitos Janita toivituksesta. Itsenäisyyttä myös sinulle.

    Olet vähän erikoinen. Kiimainen huoraava narttu ja kuitenkin ihmisläheinen.

    Hieno ihminen ilmiselvästi.

    VastaaPoista
  2. Hyvää itsenäisyyttä sullekin.
    t.maikki

    VastaaPoista
  3. olen kyllä hieman innoissani sun tarinoista.. vielä kun kotona edes joskus tulis vastaan muutakuin perus juttua.. en osaa kuvitella jotta olisin moisissa sessioissa vaikka kyllähän ajatus entistä enemmän kiehtoo.. mutta onko varatulla oikeutta?? no kerran elämässä on kuoltava joten ja kun elämä on niin lyhyt .. olis hyvä omata pieni vapaus itselle jossa voisi olla muutakin kuin se perus.. ehkä ajattelen monen mielestä vähän sairaasti, olkoon se mun ongelma. Elämästä pitäis kuitenkin nauttiakin ja teet sitä isolla kädellä.. hyvä homma ja miehesi on varsin prole.. kyllä..

    VastaaPoista