torstai 26. syyskuuta 2013

Tänään eka kerta chatissa ja KAIKKEA oli tarjolla.

Tänään vietin hetken eräässä suositussa chat palvelussa.

En ole noita aiemmin harrastanut, vaan oma seura on toistaiseksi löytynyt ihan muista systeemeistä. Tarkoitus oli vähän tutkailla, että millaista seuraa ja miten sieltä olisi saatavilla. Täytyy sanoa, että kovasti iltapäivän meno yllätti. Puutteessa olevia sinkkuja ja varattuja miehiä oli kymmenittäin pyytämässä juttuseuraksi ja loppupeleissä homma meni sitten niin, että ei ollut mitään mahdollisuutta oikeastaan jutella kenenkään kanssa. Oma seinä huuti punaisena privakutsuja.

Lisäksi joku tunnisti minut blogini perusteella ja lähetti tuttavallisia HORO, viestejä. Kiitos vaan! :-) Sekin oli erikoista, että miehet olivat heti voimakkaasti haku päällä ja tarjosivat seuraa, ollen varsin päälle tunkevia. Valitettavasti sellainen ei sytytä kovinkaan paljon. Paitsi joskus livenä, kun on itsellä sellainen fiilis. Nyt ei chatissa ollut.

Joukosta erottui pari suusanallisesti mukavan oloista miestä. Tarjolla oli vähän yli viisikymppinen gentleman tyyppinen business-mies ja sitten oli 35-vuotias Personal Trainer. Tai siis ainakin näin väittivät. Oleellista tuossa chat-kokemuksessa ei ollut se, että millaisia oikeasti ovat, vaan se, että jutut olivat mukavia ja saivat ihanan kiihotuksen aikaan. Linkkasin heille blogini ja oli aivan mahtavaa, miten molemmat miehet kehuivat olevansa kuumana ja kovana luettuaan ensikerrastani. Suosittelin heille kesken työpäivän pientä reissua toilettiin nauttimaan omasta itsestään.

Ehkä tuon chatin kakofonian laajuus sai minullakin ärsykkeitä aikaan. Nartuttelu, pyynnöt saada imeä nännejäni ja panna edestä ja takaa saivat minutkin kuumaksi, varsinkin kun nämä kaksi edellämainittua miestä saivat myös älyllisesti minua syttymään. Gentlemen 53:selle ja PT-35:selle lupasin ajaa pikimmiten kotiin ja nauttia myös hetken itsekseni. Lapset olivat harrastuksissa ja mies menossa, joten lupasin joko dildottaa tai harrastaa suihkukivaa.

Mieheni on lahjonut minua leluilla ja vaatteilla varsin paljon sitten viime kevään, jolloin tämä Aisuri & Narttu juttu alkoi.  Osa tuotteista on tilattu eri nettikaupoista ja osan hän on kuljettanut työreissuiltaan. Ihan yksi parhaita hankintoja on ollut suihkun kestävä Lelo Monan, vibraattori, joten hyvät juttukumppanini chatissa - Lupasin kertoa Teille illan postauksessa mitä tein kotona.

Tulin kotiin myönteisen kiimaisena. Kävin ensimmäisenä avaamassa heti-valmiin kiukaan, heitin vaatteet pois ja menin Monan kanssa saunaan nautiskelemaan.

Kävittekö Te toiletissa, niin kuin lupasitte?

Suudelmin Janita

7 kommenttia:

  1. Luin blogiasi. Kysyt miten suhtaudun. Kadehdin parisuhdettanne. Olen jo ikääntyneempi ukkomies. Sitä mukaa kun parisuhde seksi on hiipunut on kuvaamasi kaltaiset ajatukset hiipineet mieleen. Tiedätkö mikä on miehellesi saanut nämä ajatukset kytemään? Hienoa että olet lähtenyt mukaan leikkiin ja jaat kiihottavat fiilikset blokisi kautta muillekin.
    Terv Utelias ukkomies

    VastaaPoista
  2. Toi Lelo vaikuttaa mun budjettiin vähän kalliille lelulle. Voisitko antaa vinkkii et millainen sauva olis hyvä kun ajattelin vaimolle tilata synttärilahjaa. Täyttää muuten kans nelkyt. Itte en osaa oikein aatella että mikä olis sellanen fiksu vekotin.

    VastaaPoista
  3. Ensin Anonyymi 1. Vaikkakin koet tyylikästä kateutta parisuhdettamme kohtaan, niin muista, että elämämme ja arkemme on 99% samaa kuin kaikilla muillakin. Toki tämä harrastuksemme on hieno mauste elämän sopassa, mutta tyydyttävää elämää voi viettää ilman erotiikkaakin. Otan kuitenkin tuon puheeksi vähän tarkemmin ja haastattelen kumppania vielä syvemmin. Olethan lukenut koko blogin. Alussa tätä jonkin verran kuvattiinkin.

    Anonyymi 2. Kirjoitin tuohon ylemmäs uuden postauksen kun en tähän osannut linkitellä noita käytössä olevia suosituksia. Toivottavasti on hyötyä.

    VastaaPoista
  4. Ehdotapa joskus miehellesi siveysvyötä. Esim. CB-6000 hakusanalla löytyy muovisia aparaatteja, jotka saa lukkoon miehen vehkeen päälle ja ne estää kaikenlaisen masturboinnin mutta pysyvät huomaamattomina vaatteiden alla ja niiden kanssa voi käydä vessassa ja suihkussakin. Kun teillä on sessio vieraan kanssa sovittuna, voisit laittaa miehesi lukkoon ennen tätä ja pitää avaimen itselläsi jotta mies ei pääsisi helpottamaan oloaan ennen kuin sinä annat siihen luvan. Se voisi olla jossain vaiheessa sessionne aikana tai kenties vapauttaisit miehesi vasta kun vieras on poistunut. Luulen, että löytäisit miehestäsi uusia puolia kun hänen nautintonsa olisi todellakin sinun päätösvallassasi.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi joka ehdottaa siveysvyötä. Minun ei tarvinnut. Seuraapa postausta miten juttu etenee. Taisit osua aika oikeaan kehotuksessasi! :-)

    VastaaPoista
  6. Onko "alan" kotimaiset sivustot tuttuja?;) Etenkin tämä eräästä "keksistä" nimensä saanut?

    VastaaPoista
  7. Sen verran asia on uusi, että ei ole sivut tuttuja. Vinkkaatko? ja laita siestiin merkintä, että ei saa julkaista jos on sellaista mitä, et halua julkiseksi.

    VastaaPoista