sunnuntai 1. syyskuuta 2013

1798 kiitosta eka viikon kunniaksi!

Olen hämmentynyt.

Ensimmäinen viikko takana ja blogiani on luettu 1798 kertaa.

Ensi viikolle toivon itselleni sen verran kirjoitusaikaa, että saan mieslukijoille luotua kunnon seisokin ja naisille niin kiimaisen olon, että haluatte rakastella miestänne kuumasti, nautiskellen.

Kiitollisena, Janita.

4 kommenttia:

  1. Kyllä todellakin teet seisokin :) vielä lisää jos sais tietää, että miltä tuntui kun miehesi halusi sulle toista miestä? Ahdistiko ja mitkä ekat tunteet :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että saat itseesi virtaa! :-)

    Itseäni ei ahdistanut ajatus. Lähinnä ihmetytti, että mikä järki koko jutussa. Siis miehen näkökulmasta ajateltuna.

    Kuulun toki itsekin niihin naisiin, jotka ovat salaisissa päiväunissa nautiskelleet kahden miehen kanssa. Välillä on oltu hellästi ja välillä minut on nussittu pakottamalla ja alistaen seksileluksi. Fantasia on ollut taustalla, joten osaltaan ajatus myös houkutti henkilökohtaisella tasolla! En vain ikinä voinut arvata, että tulen kokemaan nämäkin asiat. Mutta ei sua varmaan niistä kiinnosta kuulla???? ;-)

    VastaaPoista
  3. No hitto muahan just kiihottaa kuulla just eniten, että minkälaisia tunteita se tuottaa ja mitä ajatuksia se tuo mieleen. Onko hyviä vai huonoja. Koska itsellä on suuri fantasia saada tuollainen nainen ja oma vaimo ei halua vierasta ja ahdistuu jos liikaa puhun siitä. Joten se tuottaa ehkä eniten kiihotusta kuin itse se akti :)

    VastaaPoista
  4. Kunhan kiusoittelin!

    Tunteissa varmasti jokainen Aisuripari kokee erilaisia vuoristoratoja, mutta pitää sanoa, että varsin rikkaita tuntemuksia. Katsontakannat vain ovat miehellä ja naiselle hieman erilaiset. Toiveesi tulevat kyllä toteutumaan, sillä meilläkin on ollut hetkiä jolloin olemme päättäneet lopettaa ja jatkaa perinteisellä suhteella. Lisää niistä kokemuksista myöhemmin! Ja kiitos edelleen kommentista.

    VastaaPoista