torstai 5. syyskuuta 2013

Kiima vailla vertaa!

Ennen tämän postauksen lukemista, suosittelen sinua lukemaan aiemman jutun, johon pääset tästä.
Näin mieheni taivutteli minut ryhmäseksiin.


....Eilisen hetki, jolloin olin ristinyt mieheni aisuriksi ja itseni nartuksi, jotenkin hävetti seuraavana aamuna. Ehkä oma katseeni kertoi miehelleni, että halusin jutella asiasta. Tuli sieluun se tuttu itsesyyttely. Enhän minä voi tehdä tällaista... ja mitä jos tämä paljastuu...? kuka minut huolisi.....?

Aamun jaetulla työmatkalla mieheni sitten totesi, että se mistä eilen puhuttiin oli todella kiihottavaa ja mitä jos edetään asiassa pikkuhiljaa? Stopataan sitten jos alkaa tuntua vastenmieliselle. Jostain syystä en tuon lauseen jälkeen perääntynyt itsekään lupauksessani, vaan  lähetimme tampereen suuntaan viestiä ja kirje meni jotenkin tähän tapaan.

"Hei!

Vastasit ilmoituksemme jokin aika sitten. Vieläkö aihe kiinnostaa? Tekstisi oli mukavaa luettavaa ja kuvakin oli varsin mieluisa."

Saman päivänä aikana kävin katsomassa sähköpostiani kymmeniä kertoja, viestiä vieraalta odottaen. Mieheni oli tehnyt tismalleen saman! Meillä oli (on) miehen kanssa yhteinen email-osoite vain tätä tarkoitusta varten ja molemmat tietävät tunnarit.

Kolmannen pyörän innostunut vastaus tuli vasta myöhään samaisena iltana ja on aivan käsittämätöntä kuinka märäksi ja kiihottuneeksi tunsin itseni sillä samalla hetkellä. Tuntui, että valuin aivan märkänä saatuani luettua kirjeessä olleen hyvän yön toivotuksen. Ehkä se koko päivän jännitys, toiveikkuus ja olon yleinen kuumuus sitten vaan roihahti ilmiliekkeihin. Kovinkaan usein en noihin aikoihin harrastanut itsetyydytystä dildoillen, mutta koska mieheni ei ollut paikalla ja lapset olivat jo unillaan, otin dildon vaatekaappini takakulmasta, jossa se asusteli harvaan käytettyjen alushameiden alla. Turvassa katseilta, aina valmiina palvelemaan.

Vaikka olin aivan kiimainen ja märkä, lisäsin aivan ohuelti liukuvoidetta sauvaan, koska mielessäni oli jotain etukäteen päätettyä. Avasin sauvalla varoen häpyhuuliani ja annoin sen odottaa siinä huulien välissä. Annoin kiimani kasvaa mielikuvissani entuudestaan ja liikuttelin sauvaa aivan huulilla hyvin pientä avaavaa liikettä tehden. Vieras mies oli saanut kirjeellään kehoni aivan äärimmilleen. Nännit olivat kuin kiveä ja sattui aivan sieluun saakka - hyvällä tavalla. Ollessani kestämättömyyden rajalla, aloin laskea mielessäni todella hitaasti kymmenestä alaspäin. 10-9-8, odottaen, että tulisin sanomaan ykkösen, joka vapauttaisi minut tästä olosta. 7-6-5-4, ajatukseni keskittyivät häpyhuulillani olevaan dildoon, josta vain pää lepäsi huulieni välissä. Lopetin dildon pienenkin liikuttelun kokonaan ja jatkoin laskemista. 3-4-2, pidätin hengitystäni ja sanoin kuiskaten ääneen "YKSI". Sillä hetkellä sauva syöksyi useamman kerran rajusti syvyyksiin ja muutama edestakainen liike laukaisi kiimani typerryttävään orgasmiin.

Aamulla heräsin ja olo oli taas nolo. Ei siihen liittyen, että olin nauttinut itsestäni vierasta miestä fantasioiden, vaan lähinnä siitä, että mieheni makasi vieressäni ja dildo oli välissämme. Olin vaipunut unten maille kaikessa orgasmin raukeudessa ja jossain vaiheessa mieheni oli tullut takaisin kotiin ja viereeni. Pikaisesti piilotin dildon ja toivoin, ettei hän olisi sitä yöllä huomannut.

Uskon, että meillä kaikilla on joskus ollut todella kova kiima päällä. Uskaltaisitko sinä kertoa omastasi kommenttiosuudessa?

t. Janita

5 kommenttia:

  1. Erään sivuston linkin kautta tänne päädyin ja mielenkiinnolla luin blogisi läpi. Hienoa on lukea tekstiä, jossa pohdiskellaan aisuriaihetta. Etenkin naisnäkökulma on kiinnostava. Jatka kirjoittelua, varmasti seuraan ja kommentoinkin :)

    Kovin kiima, joka minulla on ollut, on nimenomaan siinä ensimmäisessä kokemuksessa, kun vaimo oli vieraan kanssa. Ja siinäkin ihan vain autossa istuessa vaatteet päällä (toki), kun tiesi vaimon sovitusti olevan kotonamme vieraan kanssa. Sanoinkuvaamattoman kiihottava kokemus.

    PS. Tekstisi tausta on kovin tumma ja siten vähän hankalaa lukea. Säätäisitkö vähän? Kaikella ystävällisyydellä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Exmark kokemuksesi jakamisesta.
    Olemme keskustelleet mieheni kanssa paljon juuri hänen tuntemuksistaan kun olen ollut yksin liikenteessä. Hänellä on aivan samantyyppisiä kokemuksia. Toki myös rauhattomuutta ja tarvetta itsetyydytykseen. Näihin asioihin pääsen jossain vaiheessa kirjoittelua.

    Ystävällinen kiitos blogin kehittämiseen. En ole ikinä blogannut ja nyt täytyykin vähän vertailla muita blogeja ja tutkailla asetuksia.

    Se, että saa kommentteja on todella palkitsevaa. Blogin suosio on myös yllättänyt. Eilen oli yli 800 sivulatausta, joten olen kiitollinen, että saan jakaa tämän kaiken kanssanne!

    t. Janita

    VastaaPoista
  3. Erittäin kiihottavaa luettavaa jo nyt. Tuskin maltan odottaa, että pääset itse asiaan. Minulla oli tuossa viikko sitten kova kiima päällä kun kuvittelin ex- tyttöystäväni panevan vierasta ja nauttivan isosta kyrvästä. Tätä kuvitellessani runkkasin ekaa kertaa 3 kertaa illassa.

    VastaaPoista
  4. Hyvää tekstiä, harmilloisen hidas päivitystahti...

    VastaaPoista
  5. Kiitos molemmille keskusteluun osallistujalle. Joskus elämässä tulee kausia, kun arki ottaa elämästä enemmän otetta kuin toivoisi.

    Ilokseni kuitenkin kerron, että viimeistään keskiviikona, illalla, siinä ysin tienoilla ilmestyy blogikirjoitus siitä ekasta illasta.....

    VastaaPoista