keskiviikko 28. elokuuta 2013

Perhosia vatsassa ja pamppaileva sydän vasten vierasta rintaa!

Muistatko ensitreffisi ihastuksesi kanssa joskus nuoruusvuosina?

Tiesit, että nämä olisivat NE treffit kun kädestä kiinni pitämisen lisäksi hakisitte rohkeutta ensimmäiseen suudelmaan. Luultavasti sinäkin suutelit haparoiden, innon ja hädän rajamaastossa poikaa tai tyttöä nenään... Noh, jos ei nenään, niin puoliksi huulten ohi kuitenkin, eikä imuääniltäkään vältytty. :-)

Minä koin Déjà-vu ilmiön tuosta kaikesta viime huhtikuussa. Kokonainen parvi perhosia oli pesinyt vatsaani jo pari päivää ennen tulevaa. Kyseisenä lauantaina tulisin uudistamaan oman elämäni rakenteet totaalisesti. Apuna tässä muutoksessa olisivat oma mieheni sekä etukäteen valittu, aiemmin tuntematon mies, jonka antaisin kuoria itseltäni vaatteet yksi kerrallaan mieheni katsellessa.

Jälkikäteen ajateltuna tuo tapahtuma oli minulle kuin käynti kiropraktikolla. Tuohon vieraan miehen kosketukseen liittyi samankaltainen hetki, jolloin praktikko vapauttaa nikamat lukosta ja niin keho, että sielu vapautuu kivireen ikeestä kuin taikuudesta. Lauantai-ilta toi ymmärryksen ja helpottavan tunteen tajuta olevansa haluttu nainen - kahden miehen silmissä.

Ennen kuin mennään iltaan ja sen haparoivaan tunnelmaan, on syytä palata kertomaan näkökulma itsestäni. Täytän ensi vuonna 40-vuotta. Perhe, fiksussa asemassa oleva mies ja pari lasta löytyy. Alun teksteissä vähän kuvsilinkin itseäni kontrollifriikiksi, mutta siihen sanontaan liittyy toki aavistus myös mustaa huumorintajuani. Perusilme kasvoillani on kuitenkin aina ollut ystvällinen ja olen ollut sellainen puolittain ekstrovertti. Saatan olla seurassa sivusta tarkkailija mutta osallistun kuitenkin varsin sujuvasti kaikkeen keskusteluun, mutta mikään suunapäänä seurustelija en ole ollut. Pidän itseni kuitenkin ihan tykättynä persoonana. Perusurheilullinen olen ollut aina. Tämä ei tarkoita, että vartaloni olisi mikään fitness-tyylinen, mutta varmaan keskiarvoisesti ihan ok tai jopa paremmalla puolella. Ihan mä viihdyn kehossani kaiken kaikkiaan, mutta aina olen ollut siitä epävarma. Meni todella pitkään, että uskallauduin ystävättärien kanssa saunaan ja uimarannalla bikineissä olen tuntenut oloni miesten seurassa puolikiusaantuneeksi.

Eroottisesta kokeneisuudestani voin todeta, että molemmin puolin pariakymppiä tuli harrastettua seksiä muutaman poikaystäväehdokkaan kanssa ihan varmaan niinkuin kaikki muutkin kanssasisaret. Aika usein himot ja vietit ajoivat ohituskaistan kautta suoraan aktiin ja nuoruudessa esileikit jäivät monesti puolitiehen. Tulevan aviomiehen kohdattuani suhteessa ei välttämättä ollut sellaista intohimoista seksuaalista kokemista, mutta asiat olivat hyvin, ja sanalle rakastelu tuli kuitenkin omanlainen merkitys. Sekstailu oli enemmän rakkaudesta kuin himosta lähtevää. Ihan fine, ei mitään valittamista.

Monesti olen miettinyt noita nuoruuden poikaystäviä ja niiden kanssa koettuja hetkiä. Taisi olla kyllä enemmän se esileikkien vähäisyys heistä, kuin minusta johtuvaa. Nuoren miehen kiimaahan ei taida kaataa edes kateus. Osaakohan nykynuoriso nauttia laajemmin ja pidempään läheisyydestä?

Lupasin tälle päivälle postauksen, jossa olisin kirjoittanut tuosta elämääni muuttaneesta lauantaista. Valitettavasti aikainen herätys pakottaa unille, joten toivon, että voin jakaa illan tapahtumat kanssasi huomenna illalla. Etukäteen voin kertoa, että minut riisuttiin vaate kerrallaan ja houkutettiin kiimaisemmaksi kuin ikinä aiemmin!

Hyvää yötä kaikille!

t. Janita



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti