sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kontrollifriikistä perheenäidistä nauttivaksi nartuksi!

Olen ihmetellyt kovin tätä seksuaalisuuden uutta ilmentymää itsessäni. Miten on mahdollista, että tällainen kontrollifriikki kykenee taipumaan vieraan miehen sylissä estottomasti nauttivaksi nartuksi.

Tai ehkä kontrollifriikki ja narttu ovat väärät sanat tässä yhteydessä. Olen aina ollut se fiksu, järkevä vastuuntuntoinen perheen äiti, joka on viimeiset 15 vuotta laittanut muiden elämän etusijalle. Aikoinaan raskaaksi tulon jälkeen olin huolissani kykenenkö olemaan hyvä äiti?Riitänkö lapselleni tällaisena vai pitäisikö minun olla enemmän jotain, mitä en tänäkään päivänä osaa määritellä? Syönkö riittävän terveellisesti? Eihän siitä lasiin kaadetusta ja juomatta jääneestä perjantaipunkusta tullut peruuttamatonta kehitysvauriota sikiölle? No okei, kostutin punkussa huuliani ja maistoin kulauksen, eli on se mahdollista. Peruuttamaton vaurio vauvakoodissa.

Ehkä tuo ylläoleva kertoo olennaisen luonteestani. Aivan samalla tavalla sitä oli huolissaan kun vei lasta (tai myöhemmin lapsia) päiväkotiin. Onko riittävästi vaatetta mukana? Ovathan vaatteet puhtaat ja muistavathan lapset käyttäytyä hyvin? Lasten siirryttyä kouluun tuli uudenlaisia murheita ja paineita. Onneksi viime vuosina olen oppinut armollisemmaksi myös itseäni kohtaan.

En tiedä, poikkeavatko nuo edellämainitut jutut paljoakaan tavallisen perheen äidin arjesta, mutta minuun ne tekivät 15 vuoden seksuaalisen tyhjiön. Läheisyys loppui lähes seinään jo siinä vaiheessa kun ensimmäisen lapsen parkumiseen oli aikaa vielä kolmisen kuukautta. Ei tässä toki mistään 15 vuoden selibaatista ole kyse, mutta jos erotiikka ilmestyy kvartaalitalouden tavoin neljännesvuosittain, niin jotain on ollut pielessä. Ja pahasti.

Tänään on kuitenkin aivan toisin, eikä aikaa tästä muutoksesta ole kunnolla viittä kuukautta. Olen kiitollinen miehelleni, joka rakkaudessaan antoi tälle "kontrollifriikille frigidille" avoimen valtakirjan nauttia seksistä, panemisesta, rakastelusta, nussimisesta ja flirtistä ilman huonoa omaatuntoa kenen kanssa itse haluan.

En olisi ikinä suostunut tähän, ellei hän olisi niin todistellut millaisia kicksejä hän saa, kun kerron hänelle intensiivisistä katseista baareissa, kuumottavista hissimatkoista hotellihuoneeseen tai siitä kuinka vieras mies ahnaasti nostaa mekkoni ylös lanteille kun katselen hotellin ikkunasta kaupungin yli ja tunnen kuinka hänen kielensä tavoittelee vakoani takaapäin.

Lähes poikkeuksetta mieheni haluaa kuulla mahdollisimman yksityiskohtaisesti mitä illan aikana on tapahtunut ja millainen mies minulla on ollut. Nämä kertaukset illasta saavat hänet yleensä aivan halkeamispisteeseen. Alussa kerroin hänelle kaiken, nykyään vähemmän.

Seuraavassa blogipäivityksessäni kerron hieman itsestäni ja siitä miten ensimmäinen vieras mies astui elämääni. Tai paremminkin elämäämme! :-)

T. Janita



2 kommenttia:

  1. Jäin koukkuun ajatukseen. Toivottavasti päivität pian lisää.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista. Mun Eka! :-)

    Huomenna illalla tulee lisäystä jahka tsekkaan päiväkirjaani tarkemmin.

    VastaaPoista