keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ei mene aina niin kuin on kuviteltu!

Ero!


Onko sinut jätetty? Millaisia tunteita se sinussa herätti? Miten pärjäsit tilanteessa? Kuinka nopeasti olit jaloillasi? Kuinka nopeasti pystyit suhtautumaan exään luontevasti? Kuinka nopeasti huomasit kaipaavasi aitoa hellyyttä pelkän seksin sijaan?

10 kommenttia:

 1. Hei!
  Hienoa että oletkin vielä hengissä :-)
  Ikävä kyllä en osaa kommentoida kysymyksiäsi kun en ole tullut jätetyksi - ainakaan vielä. jatkuvatko mainoit tarinasi?
  Tervreisin Eerik

  VastaaPoista
 2. Hei... Löysin blogisi vasta tänä syksynä ja olen miettinyt paljonko meitä "keski-ikäistyviä" naisia mahtaa olla vastaavalla matkalla! Onko päivityksesi vain gallup vai viittaus omaan tilanteeseesi...? Gallupiin en jaksa vastailla, mutta aidosti keskustelisin kanssasi mieluusti...

  VastaaPoista
 3. Johtuiko ero näistä seikkailuistasi ?

  VastaaPoista
 4. Osanottoni, aina kun parisuhde katkeaa se sattuu ja koskee, oli ratkaisu sitten oikea tai ei. Hyvää jatkoa sinulle. Älä lopeta kirjoitteluasi.

  VastaaPoista
 5. Noniin..oliko tämä yllätys?? oikeasti?? Ei tasan kenellekkään..

  VastaaPoista
 6. Mun ero meni hyvin. Sovittiin ettei olla yhteydessä ainakaan kuukauteen. Sen takia suhteet tuli kuntoon alle puolessa vuodessa. En varmaan ikinä suhtaudu exään kuten frendiin, exä pysyy exänä.

  VastaaPoista
 7. Mua kiinnostaisi kanssa, puhutko nyt omasta kokemuksesta - tuliko Aksun kanssa ero? :(

  VastaaPoista
 8. Hei Janita,

  Mukava nähdä, että et ole hävinnyt mihinkään. Tutustuin blogiisi vasta kun olit jo lopettanut aktiiviset päivitykset ja jäin odottamaan uutisia siitä, miten teidän käy. Olen pahoillani kuullessani, ettei suhteenne toiminutkaan. Syitä et kysymyksissäsi kerro, mutta oletan että ne liittyvät jollain tavalla valitsemaanne elämäntapaan? Avoin suhde - tai ilmeisesti oikeammin aisurisuhde ei kaikille sovi. Älä kuitenkaan lähde siitä itseäsi syyttämään. On hienoa lukea, mitä puolia olet itsestäsi löytänyt ja uskon, että olet vilpittömästi uskonut toisenkin nauttivan tilanteesta. Asenteesi seksuaalisuuteen on ihanan mutkaton - moni meistä olisi ikionnellinen tuollaisen naisen löydettyään.

  Mitä eroprosessiin tulee, niin se on kovin yksilöllistä...useimmiten vie kokonaisen vuoden ennenkuin on valmis kohtaamaan uuden ihmisen puhtaalta pöydältä. Ja lisäksi sitä usein kaipaa eniten sinä aikana juuri tuota lämpöä ja läheisyyttä seksin sijaan. Älä kuitenkaan tuomitse itseäsi tai luule yksin aiheuttaneesi eroanne. Säilytä omat arvosi ja elämänaasenteesi tulevaisuudessakin. Uuteen ihmissuhteeseen on helpompi lähteä kun tuntee itsensä ja on rehellinen itselleen ja toiselle heti alusta asti.

  - O

  VastaaPoista
 9. Luin aika nopeassa tahdissa suurella mielenkiinnolla blogisi alusta loppuun. Hyvin kirjoitettu; oli pakko parina kertana helpottaa paineita työpaikan vessassa! Toivon ettei seikkailunne ole päättynyt eroon.
  T. Juice

  VastaaPoista
 10. Minun vaimoni ilmoitti aikoinaan haluavansa eron ja hänellä oli eropaperi jo valmiiksi tulostettuna. Kyllähän minä itsekin olin havainnut, että ei meillä hirveän hyvin enää mene. Aluksi tietenkin järkytyin, mutta eron jälkeen olin helpottunut. Lapset jäivät asumaan kanssani vanhaan asuntoon, joten siinä mielessä elämä jatkui aika pitkälti samoja latuja. Puhevälit exään ovat aina olleet ok, vaikka emme paljoakaan ole tekemisissä. Muutama vuosi meni "hiljais"eloa, jona aikana oli muutama lyhyt suhde. Sitten noin 3-4 vuotta eron jälkeen löysin elämäni naisen, jonka kanssa olen ollut yhdessä jo monta vuotta ja en pahoittele eroani aikaisemmin enää ollenkaan. Tuo hellyyspuoli tuli muutama vuosi eron jälkeen pinnalle...

  VastaaPoista