maanantai 13. tammikuuta 2014

Parin vieraana uutena vuotena.

Vinkkasin aiemmassa kirjoituksessani tulevasta neitsyyteni menetyksestä.

Ei sen ikiaikaisen, vaan tyttörakkausneitsyyden, jos sitä voi sellaiseksi kutsua. Tähän varsin erityiseen kokemukseen minut johdatti deittisaitti, josta kirjoitin täällä. Kyseisen palvelun kautta minuun otti yhteyttä mies, joka jotenkin herätti heti luottamusta alkumetreillä. Sanat ja niiden rytmi osui oikeille paikoille ja tekstiä oli mukava lukea. Ehkä jotain samankaltaisuuden kokemistakin tuossa kirjoittelussa oli. Itseasiassa nyt tätä kirjoittaessani tajuan, että tuo kyseinen mies taisi jotenkin päästä ihoni alle viesteillään. Kiva tyyppi. Edelleen.

Yhteyttä pidimme joulukuun alusta lukien. Jo alusta pitäen tuli selväksi, että tällä miehellä oli bi-seksuaali tyttöystävä ja he harrastivat silloin tällöin rakkauden leikkejä sekä yhdessä, että erikseen. Heillä kysymys ei ollut mistään aisuri-hottis suhteesta, vaan enemmänkin vapaasta suhteesta. Tähän he olivat päätyneet lähinnä siihen liittyen, koska naisen bi-seksuaalisuus oli hyvin vahva ja hänellä oli sen toteuttamiseen voimakasta tarvetta. Syystä olivat sitten päätyneet vapaaseen suhteeseen. Järjestely tarjoaisi miehelläkin enemmän mahdollisuus kokea ruohon vihreyttä, vailla mustasukkaisuutta. Ehkä on syytä keksiä tälle parille jotkut nimet, niin on helpompi kertoa illasta. Pasi ja Johanna, nimet muutettu. :-)

Alun perin Pasi etsi seuraa itselleen satunnaisiin tapaamisiin, mutta jossain vaiheessa kirjoittelua hän kysyi minulta, että olinko koskaan kokeillut rakastelemista naisen kanssa. En ollut, mutta myönsin kiihottuneeni joskus todella paljon erilaisista pornoelokuvien kauniisti toteutetuista lesboseksi kohtauksista. Siis omaan makuun ne olivat varsin kiinnostavia silloin, kun naisten välinen erotiikka oli hellää kaunista, eikä mitään "halkaisen sinut tällä jättidildolla"-toimintaa. Eikä minua koskaan ole haitannut katsoa erotiikkaa kuvina tai videoina, joissa kaksi naista hoitelee miestä tai kaksi miestä naista. Ihan luonnollisia ja kiinnostavia molemmat.

Kuten todettua, kokemusta aiheesta ei ollut, mutta nyt kun tämän vuoden aikana olen tottunut suhtautumaan erotiikkaan yleisesti ottaen varsin vapaamielisesti, ajatus kehittyi varsin nopeasti sille asteelle, että voisin jopa tavata Pasin ja myös Johannan. Edellytin kuitenkin ennen tapaamista kolmea asiaa. Halusin jutella puhelimessa molempien kanssa, halusin itsekkäästi Johannasta (myös) valokuvan, sekä esitin toivomuksen, että Johanna olisi mahdollisesti tavatessamme aloitteellinen ja dominoiva.  Olen kyllä tottunut polvistumaan miehen eteen, silittämään ja näykkimään kalua housun päältä avatakseni seuraavaksi vetoketjun, mutta naisen kanssa.... En osannut kuvitella itseäni määrätietoisena.

Pasi ja Johanna asuivat yllätykseksemme vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä kotoamme, joten olimme sopineet niin, että mieheni tuo minut heille ja käy noutamassa sitten parin tunnin päästä takaisin. Siinä vaiheessa kun selvisi, että ollaan "melkein naapureita", meni hetkeksi pala kurkkuun. Mites nyt jos tästä paljastuu puolin ja toisin, mutta luottamus oli sen verran suurella tasolla, että päätettiin jatkaa. Lisäksi hehän olivat vielä rohkeampia, kutsuivat kotiinsa.

Voitte arvata, että tuohon eroottiseen hetkeen valmistautuminen oli poikkeuksellista ja aikapitkälle noudatti samaa kaavaa kuin ensikokemukseni vieraasta. Kun naisena aikoo antautua naiselle, kiinnittää ehkä turhankin paljon huomiota itsensä ulkonäköön. Sanotaanko näin, että sitä toivoo jokaisen rypyn oikenevan ja väärässä paikassa kasvavan karvan katoavan... Vartalon ylimääräisistä kurveista puhumattakaan.

Matkalla Pasin ja Johannan luokse oli kovin jännittynyt. Olin mielessäni etukäteen ajatellut, että naisen kosketus iholla tulisi luultavasti tuntumaan aika steriilille. Minulla ei kuitenkaan ollut mitään intohimoa naisia kohtaan, vaan ilmiselvästi olen hetero ajatuksiltani ja kovana sykkivä kalu suussa on yksi parhaita asioita mitä kuvitella saattaa. Tunnelmat olivat todellakin hyvin samanlaisia kuin ekalla kerralla kun aisuri-kuvioita viriteltiin, mutta nyt mietin lähinnä omaa tulevaa tapaani toimia ja reagoida tilanteessa. Joku voisi kuvitella, että miksi edes lähteä moiseen, jos ei koe intohimoa samaa sukupuolta kohtaan, mutta ehkä kyseessä on uteliaisuus ja toisekseen olen tässä oppinut erottamaan seksin ja rakkauden. Rakkaus on se, mitä koemme mieheni kanssa ja seksi erilaisissa kokoonpanoissa on vain seksiä. Ei muuta. Olin kylläkin jo etukäteen todella utelias, että miten nainen koskettaa? Koskettaako eritavalla kuin mies?  Onko hellempi vai osaako vain painaa ns. oikeista napeista?

Mieheni toi minut kerrostalon pihaan. Oikean rappukäytävän lamppu osui heti silmiin ja oli aika hyvästellä mieheni. Kysyin mille näytin? "Upealle, kuten aina, pidä hauskaa ja ota rennosti, soita jos haluat aiemmin pois!" Vaihdoimme suudelmat. Suudelma oli hellä, hyväksyvä ja olisi sinällään sopinut tunteikkuudessaan esimerkiksi mihin tahansa elokuvan loppukohtaukseen, jonka jälkeen rakastavaisten tiet eroavat ikuisesti. Minun oli kuitenkin tarkoitus olla pois vain pari tuntia. Suudelma keskenämme jotenkin alleviivasi, että jotain ainutlaatuista oli tapahtumassa.

Soitin ovisummeria, hissillä kerroksiin ja ovi avautui valmiiksi. Johanna toivotti minut halauksen kera tervetulleeksi. Hän kertoi, että olivat sopineet niin, että Pasi tullee paikalle vasta noin puolen tunnin kuluttua, jotta voidaan tutustella rauhassa ja varoen Johanna kyseli, että sopisiko tällainen järjestely. Sisimmässäni olin ehkä toivonut, että asiat olisivat ennemminkin toisinpäin, mutta sanoin reippaasti, ettei haittaa. Avasimme tuliaisiksi tuomani kuoharipullon ja istuimme samalle sohvalle.

Tunnelma oli jotenkin vaivautunut. Vähän niin kuin sellainen sukulaisvierailu, jolloin ollaan samassa tilaisuudessa, pitäisi olla keskusteltavaa, mutta ei vaan löydy tarinaa.

Jännittää, totesin. "Ei sun tarvitse, näytät todella kivalle mun silmään", Johanna totesi. Hän itse oli punertavine, rikottuine, lyhyineen hiuksineen todella kaunis, itseäni viitisen vuotta nuorempi. Sellainen punahiuksinen Anne Hathaway. Totesin, että Pasilla on käynyt todella paljon tuuria ja aidosti ylistin Johannan kauneutta. Todella kaunis - Anne Hathaway look a like.

Johannan katseessa oli jotain erilaista, kuin miesten. Kun hän katsoi minua kuoharikippistelyn läpi suoraan silmiini hymyillen, näin, että hänen silmänsä, sanoisinko leimusivat, tai kiiluivat. Jos ei nuo sanat kuvaa asiaa, niin ainakin hänen silmissään paloi intohimoinen liekki. Hänen bi-seksuaalisuudessaan oli jotain janottavaa. Pohjatonta janoa. Ja ilmeisesti hän janosi kehoani?

Kuten monesti ennenkin, kuohari edisti keskustelua keventävästi ja Johanna kaatoi toiset lasilliset ottaen ohjat käsiinsä. "Lupasin, että olen aloitteellinen ja toivoitkin sitä. Alkuun pääseminen on aina vaikeinta, niin tehdäänkö niin, että mä istun tähän sun viereen?", ja samassa tunsin Johannan lämmön vieressäni. "Jännittääkö edelleen?", Johanna kysyi. Nyökkäsin, enkä oikeastaan saanut sanaa suustani. Olin hämilläni ja ujostelin. "Ota ihan rauhassa, hieron vähän sun jalkoja. Pasi tulee ihan kohta ja voidaan rupatella lisää." Kippisteltiin lisää ja Johannan ohjauksessa käännyin sohvalle puoli-istuvaan asentoon. Hän hieroi jalkoteriäni rauhoittavasti ja katseli minua lempeästi. Vähitellen hieronta eteni sääriä pitkin ylöspäin. Olin pukenut päälleni alaosaksi stayupit ja lähes polvimittaisen hameen. Samalla kun tajusin rentoutuvani yhä enemmän Johannan hieronnassa, alkoi hänen kätensä pikkuhiljaa tavoitella yhä pidemmälle hameen reunan alle. Rentous vaihtui pikkuhiljaa sähköiseen tunteeseen ja huomasin pitäväni hänen kosketuksestaan yhä enemmän. Ynähtelinkin, ehkä. En ole varma. Alussa Johannan kosketus oli tuntunut jännittävälle, mutta nyt kun kynnyksen yli oli päästy, saatoin nauttia silmät kiinni hänen otteistaan. Niissä ei ollut kiirehtimistä, vaan hän ilmiselvästi oli tehnyt näin aiemminkin. Miesten kosketus on aina vastaavan tyylisissä tilanteissa ollut kovempi ja vaativampi. Johannan ote oli palvova.

Johanna siirtyi hajareisin istumaan reisilleni. Päästäkseen paremmin lähemmäksi minua, hänkin joutui nostamaan oman punaruutuisen skottihameensa helmaa ylemmäs. Makasin puoli-istuvassa asennossa sohvalla Johannan kumartuessa puoleeni ja availlessa kauluspaidastani nappeja. Kaksi ylintä olivatkin olleet jo avoinna, mutta kun hän avasi kolmannen, neljännen ja viidennen, hän kumartui ylleni, antoi huulensa suudella rintojani rintsikoiden läpi. Tajusin olevani todella kiihottunut ja tuntui, että tilanne vain meni omalla painollaan eteenpäin. Johanna tapaili rauhallisesti huulillaan ihoani kaulaani pitkin. Naisen tuoksu ja hellät suudelmat valtasivat aistejani. Huomasin, että käteni olivat hänen ympärillään ja tavoittelin toisella kädelläni hänen peppuaan. Anne Hathawayn peppu, ajattelin.

Johannan suudelmat palasivat rinnoilleni. Päinvastoin kuin miehet, hän sai rintsikkani auki ilman taistelua ja suudellen hellästi nännejäni puolelta toiselle. "Ihanat rinnat", Johanna totesi. Itse vaikenin vastauksessani, sillä osasin jo nauttia hänen herkkyydestään.

Johannan suudelmat palasivat kaulalleni, nousi leukaani. Hän oli hajareisin vyötärölläni ja hänen kämmenensä olivat muodostaneet poskilleni kehyksen. Hän katsoi minua syvästi silmiin, hymyili silmät alkukantaisesti, mutta turvallisesti kiiluen ja silitti toisella kädellä poskeani. Jännitys syöksyi sieluuni uudelleen, mutta samassa tunsin jonkinlaisen syvän yhteyden. Silmien yhteys vaihtui huuliin. Hänen huulensa tuntuivat omissani kielletylle, mutta niin järjettömän herkälle edelleen. En vastannut suudelmaan, vaan odotin herkkiä kosketuksia lisää. Naisen suudelma maistui kauniille. Käteni vetivät häntä lähemmäksi kuin itsestään ja antauduin täysin suudelmille. Suudelmat muuttuivat molemmin puolin ahneiksi, vaativiksi ja tunsin kuinka kiima ajoi sisukissani laidasta laitaan. Jumalattoman upeaa suutelemista, naisen tuoksua ja kuuma kissamainen keho päälläni. Autoin Johannalta paidan pois päältä. Naisen iho itseäni vasten tuntui silkille. Lämpimälle. Autoin hänen rintsikat sivuun saadakseni hänet uudelleen vielä lähemmäksi. Painauduimme toisiamme vastaan suudellen ja annoimme lämmön virrata sieluistamme toisiimme. En ollut uskonut, että voisin antautua naisen kanssa tällaiseen hetkeen. Hetkeen, jossa soi sielua soitettiin eroottisin instrumentein.

Ovi avautui. Pasi tuli paikan päälle hänen ja Johannan sopimuksen mukaan, mutta hivenen myöhässä.

-----

Jatkuu viimeistään keskiviikkona7 kommenttia:

 1. Aivan ihanasti ja herkästi kirjoitettu, kihelmöi odottaa seuraavaa jaksoa.
  Lämpimin terveisin Eerik

  VastaaPoista
 2. Kirjoitat tosi hyvin ja viehkeästi. Jatkoa odotellen, Petri

  VastaaPoista
 3. Minkä viikon keskiviikkona jatkuu?

  VastaaPoista
 4. Hyvä ettet mainitse minä keskiviikkona päivitys tulee. Ei pääse kukaan moittimaan turhista lupauksista.
  Vesikielellä joka päivä tulee kuitenkin tarkastettua ja on se sitten hienoa kun päivitys on ilmestynyt. Osaat ainakin taidon pitää hullua jännityksessä

  VastaaPoista
 5. Voi voi, kun ei vaan nyt olisi mitään sattunut. Onkohan luotettavanoloinen vieras pariskunta osoittautunutkin petolliseksi riiviöksi, kenties ovat kaapanneet meidän söpön Janitan, ehkä huumanneet hänet ja vieneet seksiorjakseen jonnekin bittiavaruuteen meidän silmien ja korvien tavoittamattomiin. Päivästä toiseen odotamme elonmerkkiä meidän Janitasta, ehkä jo huomenna hiljaisuus katkeaa ja saamme lukea kuinkas sitten kävikään. Sitä odotellessa, sankka joukko rehtejä heteropariskuntia odottelevat jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Moi, ei kai innostus kirjoittamiseen lopahtanut? Vaimo(kin) kiinnostaisi kuulla miten sessio päättyy.

  VastaaPoista
 7. Jep - bloggarin sääntö nr yksi: postaa säännöllisesti ja lupausten mukaan ;)

  Täälläkin istutaan tuolin reunalla jatko-osaa odotellessa...

  VastaaPoista