keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Narttu-tatuointi otsaan vai jotain vielä selvempää? :-)

Nyt on hypättävä noista viime kevään tapahtumista ihan tähän päivään.

Koska olemme tässä harrastuksessamme mieheni kanssa varsin aloittelevia, niin kaipaan vinkkiä lukijoilta ja genreä tuntevilta.

Meille yhteisesti on tullut ajatus, että voisiko jollain pukeutumistavalla, tatuoinnilla tai korulla viestittää olevansa ns. hofwife tai narttu. Tietty joku koru olisi kiva siinä mielessä, että sen voisi laittaa esille aina kun siltä tuntuu. Onko sellaisia?

Ajatelkaa, miten kiihottavalle tuntuisi mennä lounaspaikkaan ja olla arjessa tyrkyllä. Kohdata suunnittelemattoman tapaamisen sijaan joku spontaanisti ja päätyä suoraan tai työpäivän jälkeen harrastamaan seksiä. Meillä nimittäin kaikki tapaamiset tähän saakka ovat olleet tarkoin sovittuja.

Palaan kevään tapahtumiin kyllä jatkossa, mutta tulevaa kaupunkilomaa varten haluaisin virittää itseeni koodin - Millainen se voisi olla. Kerro sinä tai vinkkaa!

t. Janita




7 kommenttia:

  1. Jenkkilässä on inakin käytössä nilkkakoru... varsinkin jos siihen laittaa roikkumaan kirjaimet H ja W...

    VastaaPoista
  2. Yes - tuo nilkkakoru tuli minullakin mieleen, mutta en muista että kummassa nilkassa se tuli pitää jos haku päällä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos John sekä anonyymi. Tutustun aiheeseen. Reissu lähenee ja olisi kiva saada jostain tuo HW-koru kätevästi.

    VastaaPoista
  4. Nilkkakorun pitäisi olla oikeassa nilkassa, se lienee yksi kansainvälisimmistä ja laajimmin levinneistä symboleista. Kirjaimet HW on yksi mahdollinen lisä, jos jollekin jää epäselväksi ettet ihan muuten vaan käytä nilkkakorua ja toinen ehkä vähemmän asiaa tuntemattomien huomiota herättävä symboli on pieni avain - se viittaa siihen, että olet seksin suhteen määräysvallassa (eli avain olisi ainakin leikisti miehesi siveysvyön avain). Espanjankielisissä maissa aisuria kutsutaan mieheksi jolla on sarvet (pitkä tarina) ja siellä välillä näkee hotwife-vaimojen poseeraavan näyttäen sarvimerkkiä kädellään miehensä pään päällä.

    VastaaPoista
  5. Arvatkaapa kuinka kaipaan kesää ja sitä, että nilkka olisi vapaana..... Nykyisin tulee silmäiltyä naisten nilkkoja aivan eri syistä kuin ennen.

    VastaaPoista
  6. Uuh. Nyt kun itsekin olen taas vapaa mies, täytyy ruveta tarkkailemaan noita naisia vesirajasta alaspäinkin ;-)

    VastaaPoista
  7. Niin ja tuohon varsinaiseen kysymykseen. Olen nähnyt jossain kuvissajonkun tatuoineen naiden ristiselkään Pata- merkin, jossa kirjain Q. Sen siis voi sitten sopivasti kumartaa näkyviin kun on tarpeeksi low-cut farkut ja pikkarit

    VastaaPoista