keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ei mene aina niin kuin on kuviteltu!

Ero!


Onko sinut jätetty? Millaisia tunteita se sinussa herätti? Miten pärjäsit tilanteessa? Kuinka nopeasti olit jaloillasi? Kuinka nopeasti pystyit suhtautumaan exään luontevasti? Kuinka nopeasti huomasit kaipaavasi aitoa hellyyttä pelkän seksin sijaan?

torstai 15. toukokuuta 2014

Kyssärit Aksulle!

Kuten edellisessä jutussa kerroin, blogini paljastui miehelleni, joka aiheutti meille hieman hankausta.

Kaikki on kuitenkin hyvin ja Aksu lupautui vastaamaan Aisurin näkökulmasta mahdollisiin kysymyksiin, jos niitä ilmenee. (siis siitä, miten hän asiat kokee)

Kysymykset kommentit osioon....

Kiinni jääminen

Niinpä se sitten tapahtui. Kiinni jääminen!

Tähän meni yllättävän kauan, sillä lähes vuoden kerkesin kirjoittaa blogia, ennen kuin mieheni päätyi lukemaan tekstejäni.

Pari päivää edellisen postauksen jälkeen sain kesken päivää mieheltäni tekstiviestin, jossa hivenen pahaenteisesti luki, että meidän on syytä keskustella tästä yhteisestä harrastuksestamme vakavasti.

Töiden jälkeen asia sitten selvisi. Mieheni ei ole mikään blogilukutoukka, mutta hän oli päätynyt erään foorumin kautta klikkaamaan blogini sivuille ja tunnistanut hetkessä tapahtumat tutuiksi. Siitäkin huolimatta, että olen varmasti eri tilanteissa muovannut vaikkapa kerrostalon pihamaisemaa eri tunnelmaiseksi sanoissani tai muuntanut päivämääriä joissain tilanteissa niin, että niistä ei saisi liikaa kiinni.

Kuitenkin erityisesti mökkikohtaus ja tämä parin luona vierailu oli soittanut heti kelloja.

Blogikirjoitteluni herätti yllättäen pienen kriisin parisuhteessamme, siitä huolimatta, että varsin avoimesti olemme muutoin vieneet asioita eteenpäin. Itse olin suunnitellut, että tämä blogi ja sen julkistaminen sopivassa hetkessä olisi hänelle olisi se "piste iin päälle" siinä kuinka hän on Aisuri ja minä olen narttu, hottis tai jotain sinne päin. Tilanne kuitenkin kääntyi toisinpäin. Asetelmasta huolimatta mieheni oli minulle syystäkin hyvin kiukkuinen. Ymmärsin vasta keskustelujemme jälkeen, että vaikka en ollut paljastanut hänestä, enkä meistä mitään julkista, olin tavallaan loukannut hänen oikeuttaan yksityisyyteensä.

Nyt kaikki on kuitenkin sovittu ja asiat enemmän kuin paremmin. Hänkin ymmärsi hyvin ne lähtökohdat, joita olin tavoitellut. Virheitä tehdään ja virheistä opitaan. Tyhmä se joka ne toistaa.

Nyt olen joutunut aika paljon miettimään tulokulmaa, että miten kirjoitan tätä blogia jatkossa vai kirjoitanko ollenkaan. Tiedän, että mieheni lukee nämä jutut ja se sai minut arpomaan kirjoittamisen kanssa. Olen kuitenkin päättänyt, että kirjoitan asioista entiseen malliin.

Lisäksi tiedän ja monet kommentit ovat osoittaneet, että moni haluaisi saada yhteyden mieheeni jonkinlaisen vertaistuen tiimoilta. Olen pyytänyt miestäni jopa tulemaan blogiini kommentoimaan asioita ja kokemiaan juttuja. Hän ei vastannut myöntävästi, vaan sanoi, että katsotaan. Bloggariksi ei kuulemma ikinä ala.

Kokemuksesta tiedän muru, että se "katsotaan" oli myöntävä vastaus. :-)

Avaan siis erillisen palstan seuraavaan osioon, eli Kyssärit Aksulle! Kommentteihin voitte laittaa mieltä kiinnostavia asioita/ehdotuksia  miehelleni.

Ja kiitos rakkaani ymmärryksestäsi ja avoimesta suhtautumisestasi koko maailmaan. Olet rakas.

t. Janita

Ps. Lupasin kommentoida miten koin tyttörakkauden. Koin sen kauniina, hellänä ja kivana kokemuksena. Voin olla mukana joku toinenkin kerta (en ole ollut tapahtuneen jälkeen), mutta ihanasti seisova kalu saa minut todella kiimaiseksi yhä uudelleen ja uudelleen. Sen verran fiilistelen asiaa, että aina joskus sekstaillessani mieheni kanssa puen päälleni tämän hameen.

Ps2. Pienen kinastelun jälkeen mieheni kertoi lukeneensa tämän kirjoitukseni yhä uudelleen ja uudelleen, koska se oli kuulemma upea viikonloppu. Olen samaa mieltä.


tiistai 25. maaliskuuta 2014

Parin vieraana uutena vuotena Vol 2

Olethan lukenut ensimmäisen osan. Pääset sinne tästä.

....Ovi avautui. Pasi tuli paikan päälle hänen ja Johannan sopimuksen mukaan, mutta hivenen myöhässä.

Ovelta kuului Pasin iloinen tervehdys, johon me molemmat vastasimme "Moi!".  Johanna sanaili Pasille, että jo täällä on odoteltukin kaiken tylsyyden keskellä ja iski minulle silmää. Itsessäni tunsin taas häivähdyksen häpeää ja noloutta, aivan kuin olisi muka ollut jokin syy häpeilyyn. Olo oli jälleen kerran jokseenkin sama kuin olisi teininä joutunut kesken pussailun vanhempiensa yllättämiksi. Pasi kuului kolistelevan takkia kaappiin ja silmäänsä vinkannut Johanna hamusi huuliani omillaan. Antauduin suuteluun ja unohdin Pasin ajatuksissani taka-alalle.

Pasi oli tullut sohvan viereen polvilleen, laittoi kätensä Johannan pepulle ja katsoi silmiini sanoen uudelleen "Moi!". Vastasin samalla mitalla ja pidin näkemästäni. Maatessani sohvalla Johanna oli hajareisin päälläni ja nousi ylöspäin. Katsoin kun Pasi suuteli Johannan kanssa, Pasin käden vaeltaessa Johannan rinnoille ja sieltä hameen alle. "Mmmmm... Rakas, olet ihan märkänä". Johanna ei vastannut, vaan katsoi puolestaan kun Pasin suudelmat kääntyivät puoleeni. "Moi taas!", Pasi sanoi jo kolmannen kerran. "Kiva kun tulit". Itse kerkesin vain kiittää Pasin suudellessa heti hyvin vaativasti. Hänen kätensä kulkivat välittömästi haaroihini ja Johannan kanssa kokemani hellyys vaihtui askeettiseen kosketukseen. Ei se pahalta tuntunut, mutta Johannan kanssa leijuin pumpulissa. Nyt tuntui, että testosteroni paukkui lujaa vaginaani tavoitellen.

Johanna nousi päältäni Pasin jatkaessa kanssani suudelmin. Johannan noustua seisomaan lattialle, hän ohjasi myös minut ja Pasin viereensä seisomaan. Pyörillä varustettu sohvapöytä siirtyi sivummalle ja Johanna veti minut syliinsä. Seisoimme ja suutelimme halaillen käsien vaeltaessa. Pasi pyrki väliimme ja käännyimme häntä päin. Suutelin Pasia vuorotellen Johannan kanssa ja jossain vaiheessa, kuin itsestään Pasilta katosi paita pois päältä. Annoimme suudelmien kulkea Pasin rintaan ja molemmat nuolimme Pasin nännejä. Ne tuntuivat kieltä vasten kivikovana ja saivat Pasin huokailemaan. Hmm. Pasi syttyy näköjään nänneistä, ajattelin. Käteni hamusivat Pasin farkkuja ja peppua.

Laskeuduimme polvillemme Pasin eteen. Farkut olivat vyöllä sidotut ja samalla kun Johanna avasi edessämme seisovan Pasin solkea, kuljetin itse suutani farkkujen päällä tuntien hyvin vahvasti seisovan kalun.  Farkkujen napit avautuivat kerralla ja autoimme housut viehkosti keimaillen alaspäin. Vain sukat ja boxerit jalassaan Pasi näytti kaipaavan lisää. Nuolin Pasin nivusia boxereiden vierestä ja annoin huulieni koskea myös kalun varteen kankaan päältä. Kalu nytkähteli ensikosketuksesta. Se oli kuuma ja kova, kalu nimittäin.

Olimme Johannan kanssa edelleen polvillamme Pasin edessä ja laskimme varoen Boxerit pois edestä. Johanna nuolaisi kalua ensin kevyesti ja minä heti perästä. Johanna otti kalusta huulillaan otteen ja teki muutaman edestakaisin liikkeen suullaan. Valtasin tuon ihanan kullin vuorostani itselleni ja toistin näkemäni. Johannan nuoli Pasin kasseja ja tuli vuorostaan kalun vartta pitkin ylöspäin. Huulemme kohtasivat terskan kohdalla ja suutelimme toisiamme terskan tempoillessa molempien suussa. Jatkoimme oraalista yhteistyötä nauttien suudelmista keskenämme ja aina välillä kuljetimme suitamme kalun molemmin puolin ja kilvoittelimme välillä terskasta suussamme. Kun katsoin ylös Pasin kasvoihin, tajusin, että hän nautti todella tilanteesta.

Istutimme Pasin sohvalle ja jatkoimme polvillamme hänen edessään. En tiedä mille se miehen silmin näyttää, mutta kalun kovuudesta päätellen kaksi naista nuolemassa tikkaria oli näky josta Pasi piti. Suunnittelin mielessäni ratsastamista tuolla julmetun kovalla kalulla, mutta aivan yllättäen Pasi alkoi hokemaan: "Tulee, tulee, tulee...", Johanna jatkoi suihin ottamista loppuun saakka. Osa spermasta valui Johannan huulille hänen vetäessään happea.

Johannan hengitellessä, otin pehmenneen kalun suuhuni, mutta Pasi esteli. "Ei pysty", hän totesi. "Odotetaan hetki, mutta sitä ennen on sinun vuorosi." Pasi nousi sohvalta seisomaan, otti minua kädestä ja johdatti makkariin. Hän siirsi päiväpeiton sivuun ja ohjasi minut selälleen pehmeille peitoille. "Nyt on sun vuoro nauttia meistä", Pasi totesi. Johanna tuli kylkeeni ja alkoi hyväillä rintojani jälleen silmiin katsoen. Noissa silmissä oli aidosti halua toista naista kohtaan. Tajusin tilanteessa, että vaikka pidin kosketuksesta, niin sellaista samaa halua en ilmiselvästikään tuntenut. Paitsi Pasin olemusta kohtaan. Halusin hänet sisääni mahdollisimman pian, mutta hänen missionsa oli ilmiselvästi kostaa äsken saamansa oraalinautinto minulle. Pasin kieli oli nopea ja terävä. Se oli sellaista orgasmihakuista tyydytystä. Minulle olisi riittänyt pehmeämpikin lähestyminen. Johanna tarjosi haluamaani hellästi suudellen. Hän antoi käsiensä vaeltaa hellästi rinnoiltani jalkoväliini ja takaisin. Kieltämättä tuntui todella hyvälle tuntea Pasin kieli pillussa ja kokea Johannan klitorista hyväilevät sormet ja suudelmat samaan aikaan. Pehmeät, sellaiset näykkivät.

Johanna siirtyi vierestäni Pasin luokse ja alkoi tutustua hänen heräilevään kaluunsa. Pasi työnsi sormiaan sisääni, nuollen edelleen samalla innolla. Oli pakko nostaa päätä nautinnon keskeltä ja katsoa miten Johannan runkkasi suullaan Pasin kalua yhä lujempaa. Kuului tasainen lutkuttava ääni kun vauhti kasvoi ja kasvoi. Pasi nousi ylös tavoittelemaan kondomia ja antoi samalla Johannan tehdä työtä suullaan. Terska oli punainen, mutta koko kalu näytti taas kivikovalle. Saatuaan kondomin paikalleen Pasi tuli haarojeni väliin. Nojasi yhdellä kädellä ylitseni ja laittoi kalunsa häpyhuulilleni. Hitaasti ja rauhallisesti Pasi upotti kalunsa sisääni ja alkoi lisätä vauhtia koko ajan kiihtyen. Olin ollut jo pariin otteeseen todella lähellä orgasmia ja kiimaisen, kivikovan munan sisään saaminen oli aivan taivaallista. Oli kiva katsoa Pasin totista ilmettä hänen pannessa parastaan. Kalu laukkasi hyvää vauhtia edestakaisin sisälläni ja Johanna oli taas tullut kylkeeni kiinni. Hän sormetti klitoristani samalla kun Pasin rajuksi kiihtynyt vauhti entisestään kasvoi.  Tiedättekö mille naisena tuntuu saada orgasmi, kalu rajusti sisällä ryskyttäen, naisen sormet klitoriksella, naista suudellen. Minä tiedän. Se tuntuu hillittömän hyvälle.

Pasin vetäytyessä päältäni, Johanna kiipesi ylleni jälleen hajareisin. Hän tuli suutelemaan rintojani ja tarjoili itseään peppu pystyssä Pasille, joka kalu edelleen kovana tavoitteli Johannaa takaapäin. Johanna nytkyi päälläni Pasin tahdissa. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme Pasin nussiessa yhä lujempaa ja lujempaa Johannaa takaapäin. Jossain vaiheessa oli tullut esille, että Pasi on todella kestävä siinä vaiheessa kun eka orgasmi on takana ja kieltämättä sille tuntui.

Pasi pakotti Johannan tiukasti päälleni siten, että olimme Johannan kanssa pillut, navat, rinnat ja huulet tiukasti vastakkain. Johanna jäi väliimme Pasinkin tullessa päälleni. Onneksi hän kevensi, etten litistynyt, mutta tuntui yhtä aikaa ahdistavalle, että todella kiimaiselle. Johannan kumpu vasten omaani Pasi rupesi nussimaan jostain oudosta polviasennosta Johannaa vimmatusti, edelleen takaapäin. Johanna vaikeroi ja oli kiehtovaa nähdä toisen nytkyvät kasvot muutaman sentin päässä edessäni. Pasi veteli viimeisiään Johannan lauetessa päälläni. Vedin häntä lujasti itsenäni vasten ja tunsin kuinka orgasmi värisi hänen kehossaan. Johannan pää kouristui kaulaani vasten ja hampaansa satuttivat naarmaisivat ihoani. Pasin lasti sai aikaan vaimeita ynähtelyjä suustaan.

Kaikki kolme makailimme sängyssä hetken ja meitä kaikkia nauratti. Sama ilmiö oli tapahtunut minulle monesti aiemminkin. siis se, että seksi vapauttaa naurun. Se tuntui olevan meille kaikille yhteinen kokemus.

Aika oli lopussa, minua odotettiin pihassa.
--------------

Kerron erikseen niistä tuntemuksista, joita tämä tapahtuma minussa herätti lähipäivinä. Pysykää edelleen kuulolla.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kiitos kannustuksesta.

Hengissä ollaan, vaikkakin huonolla omalla tunnolla seilataan.

Huono omatunto kumpuaa blogin päivittämättömyydestä. Kaduttaa, että aloitin kirjoittamaan koko blogia, koska en ole kyennyt ottamaan aikaa ylläpitoon.

Selityskin tähän löytyisi, mutta jätetään niiden esittely pois turhanpäiväisenä ajan hukkana.

Lupaan palata asiaan viimeistään ensi viikolla.

Anteeksi suuresti. Korostan kuitenkin, että näistä aiheista kirjoittaminen on ollut todella antoisaa ja suuri lukijamäärä kannustaa ottamaan tähän aidosti aikaa.

Olette ihania <3

T. Janita

maanantai 13. tammikuuta 2014

Parin vieraana uutena vuotena.

Vinkkasin aiemmassa kirjoituksessani tulevasta neitsyyteni menetyksestä.

Ei sen ikiaikaisen, vaan tyttörakkausneitsyyden, jos sitä voi sellaiseksi kutsua. Tähän varsin erityiseen kokemukseen minut johdatti deittisaitti, josta kirjoitin täällä. Kyseisen palvelun kautta minuun otti yhteyttä mies, joka jotenkin herätti heti luottamusta alkumetreillä. Sanat ja niiden rytmi osui oikeille paikoille ja tekstiä oli mukava lukea. Ehkä jotain samankaltaisuuden kokemistakin tuossa kirjoittelussa oli. Itseasiassa nyt tätä kirjoittaessani tajuan, että tuo kyseinen mies taisi jotenkin päästä ihoni alle viesteillään. Kiva tyyppi. Edelleen.

Yhteyttä pidimme joulukuun alusta lukien. Jo alusta pitäen tuli selväksi, että tällä miehellä oli bi-seksuaali tyttöystävä ja he harrastivat silloin tällöin rakkauden leikkejä sekä yhdessä, että erikseen. Heillä kysymys ei ollut mistään aisuri-hottis suhteesta, vaan enemmänkin vapaasta suhteesta. Tähän he olivat päätyneet lähinnä siihen liittyen, koska naisen bi-seksuaalisuus oli hyvin vahva ja hänellä oli sen toteuttamiseen voimakasta tarvetta. Syystä olivat sitten päätyneet vapaaseen suhteeseen. Järjestely tarjoaisi miehelläkin enemmän mahdollisuus kokea ruohon vihreyttä, vailla mustasukkaisuutta. Ehkä on syytä keksiä tälle parille jotkut nimet, niin on helpompi kertoa illasta. Pasi ja Johanna, nimet muutettu. :-)

Alun perin Pasi etsi seuraa itselleen satunnaisiin tapaamisiin, mutta jossain vaiheessa kirjoittelua hän kysyi minulta, että olinko koskaan kokeillut rakastelemista naisen kanssa. En ollut, mutta myönsin kiihottuneeni joskus todella paljon erilaisista pornoelokuvien kauniisti toteutetuista lesboseksi kohtauksista. Siis omaan makuun ne olivat varsin kiinnostavia silloin, kun naisten välinen erotiikka oli hellää kaunista, eikä mitään "halkaisen sinut tällä jättidildolla"-toimintaa. Eikä minua koskaan ole haitannut katsoa erotiikkaa kuvina tai videoina, joissa kaksi naista hoitelee miestä tai kaksi miestä naista. Ihan luonnollisia ja kiinnostavia molemmat.

Kuten todettua, kokemusta aiheesta ei ollut, mutta nyt kun tämän vuoden aikana olen tottunut suhtautumaan erotiikkaan yleisesti ottaen varsin vapaamielisesti, ajatus kehittyi varsin nopeasti sille asteelle, että voisin jopa tavata Pasin ja myös Johannan. Edellytin kuitenkin ennen tapaamista kolmea asiaa. Halusin jutella puhelimessa molempien kanssa, halusin itsekkäästi Johannasta (myös) valokuvan, sekä esitin toivomuksen, että Johanna olisi mahdollisesti tavatessamme aloitteellinen ja dominoiva.  Olen kyllä tottunut polvistumaan miehen eteen, silittämään ja näykkimään kalua housun päältä avatakseni seuraavaksi vetoketjun, mutta naisen kanssa.... En osannut kuvitella itseäni määrätietoisena.

Pasi ja Johanna asuivat yllätykseksemme vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä kotoamme, joten olimme sopineet niin, että mieheni tuo minut heille ja käy noutamassa sitten parin tunnin päästä takaisin. Siinä vaiheessa kun selvisi, että ollaan "melkein naapureita", meni hetkeksi pala kurkkuun. Mites nyt jos tästä paljastuu puolin ja toisin, mutta luottamus oli sen verran suurella tasolla, että päätettiin jatkaa. Lisäksi hehän olivat vielä rohkeampia, kutsuivat kotiinsa.

Voitte arvata, että tuohon eroottiseen hetkeen valmistautuminen oli poikkeuksellista ja aikapitkälle noudatti samaa kaavaa kuin ensikokemukseni vieraasta. Kun naisena aikoo antautua naiselle, kiinnittää ehkä turhankin paljon huomiota itsensä ulkonäköön. Sanotaanko näin, että sitä toivoo jokaisen rypyn oikenevan ja väärässä paikassa kasvavan karvan katoavan... Vartalon ylimääräisistä kurveista puhumattakaan.

Matkalla Pasin ja Johannan luokse oli kovin jännittynyt. Olin mielessäni etukäteen ajatellut, että naisen kosketus iholla tulisi luultavasti tuntumaan aika steriilille. Minulla ei kuitenkaan ollut mitään intohimoa naisia kohtaan, vaan ilmiselvästi olen hetero ajatuksiltani ja kovana sykkivä kalu suussa on yksi parhaita asioita mitä kuvitella saattaa. Tunnelmat olivat todellakin hyvin samanlaisia kuin ekalla kerralla kun aisuri-kuvioita viriteltiin, mutta nyt mietin lähinnä omaa tulevaa tapaani toimia ja reagoida tilanteessa. Joku voisi kuvitella, että miksi edes lähteä moiseen, jos ei koe intohimoa samaa sukupuolta kohtaan, mutta ehkä kyseessä on uteliaisuus ja toisekseen olen tässä oppinut erottamaan seksin ja rakkauden. Rakkaus on se, mitä koemme mieheni kanssa ja seksi erilaisissa kokoonpanoissa on vain seksiä. Ei muuta. Olin kylläkin jo etukäteen todella utelias, että miten nainen koskettaa? Koskettaako eritavalla kuin mies?  Onko hellempi vai osaako vain painaa ns. oikeista napeista?

Mieheni toi minut kerrostalon pihaan. Oikean rappukäytävän lamppu osui heti silmiin ja oli aika hyvästellä mieheni. Kysyin mille näytin? "Upealle, kuten aina, pidä hauskaa ja ota rennosti, soita jos haluat aiemmin pois!" Vaihdoimme suudelmat. Suudelma oli hellä, hyväksyvä ja olisi sinällään sopinut tunteikkuudessaan esimerkiksi mihin tahansa elokuvan loppukohtaukseen, jonka jälkeen rakastavaisten tiet eroavat ikuisesti. Minun oli kuitenkin tarkoitus olla pois vain pari tuntia. Suudelma keskenämme jotenkin alleviivasi, että jotain ainutlaatuista oli tapahtumassa.

Soitin ovisummeria, hissillä kerroksiin ja ovi avautui valmiiksi. Johanna toivotti minut halauksen kera tervetulleeksi. Hän kertoi, että olivat sopineet niin, että Pasi tullee paikalle vasta noin puolen tunnin kuluttua, jotta voidaan tutustella rauhassa ja varoen Johanna kyseli, että sopisiko tällainen järjestely. Sisimmässäni olin ehkä toivonut, että asiat olisivat ennemminkin toisinpäin, mutta sanoin reippaasti, ettei haittaa. Avasimme tuliaisiksi tuomani kuoharipullon ja istuimme samalle sohvalle.

Tunnelma oli jotenkin vaivautunut. Vähän niin kuin sellainen sukulaisvierailu, jolloin ollaan samassa tilaisuudessa, pitäisi olla keskusteltavaa, mutta ei vaan löydy tarinaa.

Jännittää, totesin. "Ei sun tarvitse, näytät todella kivalle mun silmään", Johanna totesi. Hän itse oli punertavine, rikottuine, lyhyineen hiuksineen todella kaunis, itseäni viitisen vuotta nuorempi. Sellainen punahiuksinen Anne Hathaway. Totesin, että Pasilla on käynyt todella paljon tuuria ja aidosti ylistin Johannan kauneutta. Todella kaunis - Anne Hathaway look a like.

Johannan katseessa oli jotain erilaista, kuin miesten. Kun hän katsoi minua kuoharikippistelyn läpi suoraan silmiini hymyillen, näin, että hänen silmänsä, sanoisinko leimusivat, tai kiiluivat. Jos ei nuo sanat kuvaa asiaa, niin ainakin hänen silmissään paloi intohimoinen liekki. Hänen bi-seksuaalisuudessaan oli jotain janottavaa. Pohjatonta janoa. Ja ilmeisesti hän janosi kehoani?

Kuten monesti ennenkin, kuohari edisti keskustelua keventävästi ja Johanna kaatoi toiset lasilliset ottaen ohjat käsiinsä. "Lupasin, että olen aloitteellinen ja toivoitkin sitä. Alkuun pääseminen on aina vaikeinta, niin tehdäänkö niin, että mä istun tähän sun viereen?", ja samassa tunsin Johannan lämmön vieressäni. "Jännittääkö edelleen?", Johanna kysyi. Nyökkäsin, enkä oikeastaan saanut sanaa suustani. Olin hämilläni ja ujostelin. "Ota ihan rauhassa, hieron vähän sun jalkoja. Pasi tulee ihan kohta ja voidaan rupatella lisää." Kippisteltiin lisää ja Johannan ohjauksessa käännyin sohvalle puoli-istuvaan asentoon. Hän hieroi jalkoteriäni rauhoittavasti ja katseli minua lempeästi. Vähitellen hieronta eteni sääriä pitkin ylöspäin. Olin pukenut päälleni alaosaksi stayupit ja lähes polvimittaisen hameen. Samalla kun tajusin rentoutuvani yhä enemmän Johannan hieronnassa, alkoi hänen kätensä pikkuhiljaa tavoitella yhä pidemmälle hameen reunan alle. Rentous vaihtui pikkuhiljaa sähköiseen tunteeseen ja huomasin pitäväni hänen kosketuksestaan yhä enemmän. Ynähtelinkin, ehkä. En ole varma. Alussa Johannan kosketus oli tuntunut jännittävälle, mutta nyt kun kynnyksen yli oli päästy, saatoin nauttia silmät kiinni hänen otteistaan. Niissä ei ollut kiirehtimistä, vaan hän ilmiselvästi oli tehnyt näin aiemminkin. Miesten kosketus on aina vastaavan tyylisissä tilanteissa ollut kovempi ja vaativampi. Johannan ote oli palvova.

Johanna siirtyi hajareisin istumaan reisilleni. Päästäkseen paremmin lähemmäksi minua, hänkin joutui nostamaan oman punaruutuisen skottihameensa helmaa ylemmäs. Makasin puoli-istuvassa asennossa sohvalla Johannan kumartuessa puoleeni ja availlessa kauluspaidastani nappeja. Kaksi ylintä olivatkin olleet jo avoinna, mutta kun hän avasi kolmannen, neljännen ja viidennen, hän kumartui ylleni, antoi huulensa suudella rintojani rintsikoiden läpi. Tajusin olevani todella kiihottunut ja tuntui, että tilanne vain meni omalla painollaan eteenpäin. Johanna tapaili rauhallisesti huulillaan ihoani kaulaani pitkin. Naisen tuoksu ja hellät suudelmat valtasivat aistejani. Huomasin, että käteni olivat hänen ympärillään ja tavoittelin toisella kädelläni hänen peppuaan. Anne Hathawayn peppu, ajattelin.

Johannan suudelmat palasivat rinnoilleni. Päinvastoin kuin miehet, hän sai rintsikkani auki ilman taistelua ja suudellen hellästi nännejäni puolelta toiselle. "Ihanat rinnat", Johanna totesi. Itse vaikenin vastauksessani, sillä osasin jo nauttia hänen herkkyydestään.

Johannan suudelmat palasivat kaulalleni, nousi leukaani. Hän oli hajareisin vyötärölläni ja hänen kämmenensä olivat muodostaneet poskilleni kehyksen. Hän katsoi minua syvästi silmiin, hymyili silmät alkukantaisesti, mutta turvallisesti kiiluen ja silitti toisella kädellä poskeani. Jännitys syöksyi sieluuni uudelleen, mutta samassa tunsin jonkinlaisen syvän yhteyden. Silmien yhteys vaihtui huuliin. Hänen huulensa tuntuivat omissani kielletylle, mutta niin järjettömän herkälle edelleen. En vastannut suudelmaan, vaan odotin herkkiä kosketuksia lisää. Naisen suudelma maistui kauniille. Käteni vetivät häntä lähemmäksi kuin itsestään ja antauduin täysin suudelmille. Suudelmat muuttuivat molemmin puolin ahneiksi, vaativiksi ja tunsin kuinka kiima ajoi sisukissani laidasta laitaan. Jumalattoman upeaa suutelemista, naisen tuoksua ja kuuma kissamainen keho päälläni. Autoin Johannalta paidan pois päältä. Naisen iho itseäni vasten tuntui silkille. Lämpimälle. Autoin hänen rintsikat sivuun saadakseni hänet uudelleen vielä lähemmäksi. Painauduimme toisiamme vastaan suudellen ja annoimme lämmön virrata sieluistamme toisiimme. En ollut uskonut, että voisin antautua naisen kanssa tällaiseen hetkeen. Hetkeen, jossa soi sielua soitettiin eroottisin instrumentein.

Ovi avautui. Pasi tuli paikan päälle hänen ja Johannan sopimuksen mukaan, mutta hivenen myöhässä.

-----

Jatkuu viimeistään keskiviikkona



tiistai 31. joulukuuta 2013

Jännittää

Vielä pari tuntia ja aisuri-mieheni luovuttaa minut, jotta voin luopua neitsyydestäni.

Vielä muutama tunti ja nuolen erään pariskunnan miehen kalua samalla kun hänen vaimonsa nuolee klitoristani. Menetän tänään neitsyyteni naisen kanssa suudellessa. Aion maistaa hänen pilluaan ja kokea mille se tuntuu kun nainen suutelee ja nuolee.

Jännitän tätä ehkä enemmän kuin eka kokemustani, mutta olen päättänyt olla avoin ja antaa hetken viedä. Miksi kaltaistani naista voi kutsua? Nainen, joka kokee olevansa hetero, mutta antautuu naiselle. Bi-seksuaaliksikaan en itseäni tunnista, koska en varsinaisesti tunne vetoa naisiin.

Onko kaltaisiani enemmänkin?